Få i dig en varierad kost | Gastro Direct

Gastro Direct

Matlagning när den är som bäst

Få i dig en varierad kost

Att träning och kost hör ihop är ingen hemlighet. Det gäller att man får i sig det som kroppen behöver då man tränar mycket. Genom att få i dig en varierad kost så får du i dig det mesta som din kropp behöver. Så klart så kan det behövas tillskott då man känner sig extra hängig.

Var nog med att lära dig hur din kropp fungerar och de signaler som den skickar ut. Så klart så kan du unna dig något extra utan att fuska med din diet. Men det får inte bli någon vana utan det kan vara som en belöning för att du lyckats nå något av de mål som du satt upp. Det kan vara viktnedgång eller att du klarade av att springa en mil på en viss tid.

Idag så finns det mycket att välja på när det kommer till både mat och kosttillskott. Så för dig som tränar så är det lika viktigt att skapa en veckomatsedel som det är med ditt träningsschema. Se till att ordna med din kost så den blir varierad och att du får i dig de näringsämnen som din kropp behöver. Gör du av med energi då du tränar så behöver kroppen få kost som ger tillbaka kraft och energi.